Tânăr din raionul Ialoveni, reținut pentru dublu omor. Riscă detenție pe viață!

Un tânăr de 21 de ani din satul Horești, raionul Ialoveni, este suspectat de dublu omor. Crima a fost săvărșită acum trei luni, iar la 22 decembrie curent oamenii legii l-au reținut.

omor_inp

Foto: igp.gov.md

Pe 30 septembrie curent, poliția din Ialoveni a primit un apel telefonic de la un locuitor al satului Găureni, raionul Ialoveni, care a declarat că și-a găsit vecinul fără suflare, în propria locuință.

Deplasându-se la fața locului, poliția a depistat cadavrul unui bărbat de 52 de ani. În urma examinării, medicul legist a constatat că decesul bărbatului a survenit în urma multiplelor leziuni în regiunea capului.

Totodată, la 1 octombrie curent, poliția a fost anunțată de un alt localnic precum că, în extravilanul satului Găureni, în lanul de viță-de-vie, a fost depistat cadavrul unei femei de 56 de ani, cu semne de moarte violentă. Aceasta s-a dovedit a fi soția bărbatului de 52 de ani, cadavrul căruia a fost găsit în propria locuință.

În urma unui șir de măsuri complexe de investigație, întreprinse de oamenii legii, a fost aplicat un plan special de acțiuni pentru identificarea și reținerea celor care au comis crima. Astfel, au fost înaintate și prelucrate mai multe versiuni referitor la făptuitorul crimei. După trei luni de investigații, polițiștii l-au reținut pe suspect, ân vârstă de 21 de ani.

Audiat de poliție, suspectul și-a recunoscut vina parțial, declarând că motivul omorului ar fi fost răzbunarea, deoarece victimele i-ar fi interzis acestuia de a prieteni cu fiica lor de 18 ani. De asemenea, acesta a încercat să ascundă probele infracțiunii, distrugând prin ardere hainele proprii.

Bănuitul este arestat pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru omor intenționat. Indivitul riscă  până la 20 de ani de pușcărie sau detenție pe viață.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.