Viorel Cibotaru, liderul PLDM, condus anterior de pușcăriașul Filat, constată că este în creștere „valul de nemulțumiri și proteste” în privința primelor acțiuni ale președintelui Igor Dodon.

Viorel Cibotaru

Viorel Cibotaru. Foto: pldm.md

„Crește valul de nemulțumiri și proteste vis-à-vis de primele acțiuni ale președintelui ales prin fraude și minciuni Igor Dodon. Acuzații grave de încălcare a Constituției, de sfidare a voinței electoratului și a poporului, în general, de ignorare a angajamentelor internaționale pe care și le-a asumat R. Moldova, de profanarea cutumei politice/prezidențiale, a bunului-simț, până la urmă. Întrebarea este: ce i se ridică la cap dlui Dodon?”, a scris liberal-democratul Viorel Cibotaru pe Facebook.

Același Cibotaru scria miercuri, 4 ianuarie, că s-a întâlnit cu membrii PLDM din Căușeni. Împreună cu primarii, consilierii locali și raionali, membrii organizațiilor primare liderul PLDM a discutat despre realitățile politice din R. Moldova. Acesta a constatat „nemulțumirea cetățenilor față de actuala guvernare și de politicile pe care le promovează”.

„În concluzie, PLDM își consolidează organizațile teritoriale și se pregătește pentru a lupta cu această guvernare la următoarele alegeri parlamentare. Mergem înainte”, a scris Cibotaru în populara rețea de socializare.

Anunțuri