„Crește valul de nemulțumiri și proteste”. Cum PLDM se pregătește pentru următoarele alegeri parlamentare

Viorel Cibotaru, liderul PLDM, condus anterior de pușcăriașul Filat, constată că este în creștere „valul de nemulțumiri și proteste” în privința primelor acțiuni ale președintelui Igor Dodon.

Viorel Cibotaru

Viorel Cibotaru. Foto: pldm.md

„Crește valul de nemulțumiri și proteste vis-à-vis de primele acțiuni ale președintelui ales prin fraude și minciuni Igor Dodon. Acuzații grave de încălcare a Constituției, de sfidare a voinței electoratului și a poporului, în general, de ignorare a angajamentelor internaționale pe care și le-a asumat R. Moldova, de profanarea cutumei politice/prezidențiale, a bunului-simț, până la urmă. Întrebarea este: ce i se ridică la cap dlui Dodon?”, a scris liberal-democratul Viorel Cibotaru pe Facebook.

Același Cibotaru scria miercuri, 4 ianuarie, că s-a întâlnit cu membrii PLDM din Căușeni. Împreună cu primarii, consilierii locali și raionali, membrii organizațiilor primare liderul PLDM a discutat despre realitățile politice din R. Moldova. Acesta a constatat „nemulțumirea cetățenilor față de actuala guvernare și de politicile pe care le promovează”.

„În concluzie, PLDM își consolidează organizațile teritoriale și se pregătește pentru a lupta cu această guvernare la următoarele alegeri parlamentare. Mergem înainte”, a scris Cibotaru în populara rețea de socializare.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

6 răspunsuri

 1. NU ami pot de râs, este și chip ca PLDM cei care au furat miliardul să facăun protest masiv cu maxim 200 de oameni și aceia nu cred că vor ieși benevol dar vor fi cumpărați câte 300 de lei cum o făcea Năstase și Maia și Dodon și Usatîi!

  Apreciază

 2. Ciubotaru, lasa populismul, toti sunt nemultumiti de activitatea lui Dodon, doar ca spre deosebire de seful tau, Filat, Dodon nu a furat miliarde de la BEM.

  Apreciază

 3. Mai crede cineva in PLDM dupa ce Filea a furat miliardu? Sau gasit si astea sa faca PR pe seama protestelor.

  Apreciază

 4. Acum toti vor sa isi creasca popularitatea pe seama lui Dodon. Si PAS si PLDM, mai pe scurt ori partide noi care nu au reusit sa se afirme, ori partide vechi si compromise.

  Apreciază

 5. Adica PLDM-ul a fost unul din finantatorii protestelor comune organizate de Nastase, Maia, Dodon si Nastase, da acum critica actiunile lui DOdon? Ei singuri l-au creat asa ca ar trebui sa fie ultimii nemultumiti.

  Apreciază

 6. Din cîndva, un Partid puternic și cu aspirații europene, PLDM a devenit o gașcă de ratați ce mai sug bani din ce a mai rămas de pe ultimile furturi a fostului șef ce acum își ispășește pedeapsa pentru o crimă din multe făcute și încă nedovedite! dar cred că totul abia urmează să iasă la iveală!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.