În loc să-și achite datoriile, chiriașul Jurnal TV se autovictimizează

După ce postul de televiziune al fugarului Victor Țopa s-a plâns că este pe cale de dispariție, compania „Capital Estate” S.R.L., ce administrează și deține în proprietate Centrul Internațional de Business SKYTOWER din Chișinău, unde Jurnal Trust Media închiriază spațiu, a făcut unele precizări în legătură cu informațiile denaturate apărute în mass-media în privința rezilierii contractului cu Jurnalul lui Țopa.

jurnal-trust-media

Foto: jurnal.md

Într-un comunicat de presă, „Capital Estate” S.R.L. menționează că decizia de a rezilia contractul de locațiune cu Jurnal Trust Media a venit în strictă conformitate cu prevederile contractuale și legale, după mai multe negocieri și tentative amiabile de recuperare a datoriilor pentru plata chiriei.

„Din păcate, obișnuința de neexecutare a obligațiilor contractuale ce țin de achitarea datoriilor durează de mai mulți ani, iar aceasta se răsfrânge negativ asupra activității noastre economice”, se spune în comunicatul difuzat presei de „Capital Estate” S.R.L.

Potrivit administrației SKYTOWER, această problemă a fost discutată în repetate rânduri cu Jurnal TV, dar așa și nu a fost depășită situația creată. „Jurnal TV a avut oricând posibilitatea să-și onoreze în termen, conform prevederilor contractuale, obligațiile de plată. Prin urmare, în strictă conformitate cu prevederile Contractului de locațiune, a fost luată decizia de reziliere a Contractului și a fost adusă la cunoștința Jurnal TV  în termenul stabilit de Contract”, se spune în comunicatul citat.

„Capital Estate” S.R.L. susține că dezaprobă orice încercare de a se face speculații pe un subiect  extrem de clar, unul comercial, ce se referă la neexecutarea unor obligații contractuale care țin de plata chiriei pe o perioadă îndelungată.

Precizăm că astăzi postul de televiziune Jurnal TV a anunțat că, din 16 ianuarie, ora 00:00, va avea o nouă grilă de emisie, fiind păstrate doar câteva produse originale. Într-o declarație a Jurnal Trust Media, din care face parte Jurnal TV, se spune că trustul consideră imposibilă şi inoportună desfăşurarea unei activităţi normale în condiţiile actuale. „Sperăm că noua formulă nu-i va decepţiona pe partenerii şi pe spectatorii noştri fideli. Să opunem, împreună, rezistenţă! Să creăm, împreună, o televiziune nouă, o televiziune a Poporului!”, se menționează în declarație.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.