NECENZURAT! Cum Jurnal TV îi jupea pe politicieni la „abonamente”

Fraţii Adrian Gâţu şi Octavian Gâţu, directorul general „Jurnal trust media” și directorul „Jurnal TV”, i-ar fi propus liderului PPPN, Renato Usatîi, un „abonament” pentru ca politicianul să fie promovat la postul TV. Declarații în acest sens a făcut chiar R. Usatîi, în cadrul unei discuții pe Skype cu avocata Ana Ursachi, care a apărut pe YouTube, potrivit TopMedia.

jurnal-tv_usatii

Colaj: topmedia.md

„În martie-aprilie a acestui an au venit la mine în oficiu ăștia doi frați de la Jurnal TV. Ei spun: «Domnule Renato, noi vrem să colaborăm cu Dvs., dar noi avem un abonament». Eu zic: «Asta în Moldova e real, eu cu toți din mass-media așa colaborez, nu este nicio problemă, dacă e o cifră reală, ne înțelegem». Ei mie îmi spun că, prietenește, pentru că eu sunt nou, îmi cer 40 de mii de euro pe lună. Asta este extrem de mult. Cum să plătesc 40 de mii de euro dacă eu achitam la RTR – 3200, la Pro TV cu tot cu banere, cu spoturi – vreo 8.000 de euro pe lună? Ei zic că taxa e 70 de mii de euro, dar tu ești interesant pentru noi și mi-au cerut 40 de mii. Eu i-am trimis…”, menționează Usatîi.

Liderul PPPN mai menționează că nu moare de foame, dar 40 de mii de euro pe lună, pentru un sigur post TV, nu își poate permite.

Primarul-fugar de la Bălți mai declară că a susținut financiar și portalul Omega.

Liderul PPPN menționează că după această discuție cu fraţii Gâţu el a început să fie atacat la Jurnal TV: „Am vorbit într-o seară la telefon cu Anatol Durbală, o oră, și am discutat, am râs, nu i-am zis niciun cuvânt, ceea ce poliția zicea că l-am amenințat cu moartea. Eu am întrebat: «Domnule Durbală, de ce m-ați numit bandit în emisiune, nu se poate așa?!». Fraza «așa nu se poate» înseamnă amenințare cu moartea? Hai să fim seriosi… Noi am discutat o oră, am glumit și el a spus: «Domnule Renato, noi avem un stil umoristic, îmi pare rău dacă v-am afectat familia». Am avut o discuție normală, nici nu ne-am certat, nu că l-aș fi amenințat…”.

Renato Usatîi a mai spus că ulterior l-a sunat pe Gâţu și l-a întrebat: „Asta e pentru că eu nu v-am dat 40 de mii de euro și voi vă bateți joc?”.

ÎNTREAGA DISCUȚIE PRIN SKYPE (decembrie 2014). ATENȚIE, LIMBAJ NECENZURAT!Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.