(18+) VIDEO. O nouă înregistrare secretă a avocatei Ana Ursachi. Cum planifica o campanie mediatică la Jurnal TV împreună cu fosta conducere a DIP

O nouă înregistrare video secretă din aprilie 2010, făcută publicată abia astăzi, arată că avocata Ana Ursachi obișnuia să-și înregistreze pe ascuns clienții ori  persoanele cu care se afla în contact.

Ana Ursachi

Ana Ursachi. Foto: luchianiuc.com/blog

În noua înregistrare video, „victima” avocatei este fostul șef-adjunct al Departamentului Instituțiilor Penitenciare (DIP), Petru Bârcă, care a certat-o pe Ana Ursachi, supranumită „avocata diavolului”, pentru faptul că, din cauza acesteia, s-a aflat despre anumite informații secrete pe care Bârcă i le furniza.

În pofida acestui fapt, potrivit înregistrării, avocata Ursachi îl convinge totuși pe Bârcă să-i pună la dispoziție noi informații secrete dintr-un dosar, pentru a fi difuzate la postul privat de televiziune Jurnal TV al fugarului Victor Țopa. Este vorba de informații despre fostul procuror general Valeriu Zubco, pe care cei doi l-au identificat drept „țap ispășitor”.

Ulterior, potrivit înregistrării, în discuția dintre Ursachi și Bârcă intră și Veaceslav Ceban, atunci șef DIP, căruia Ana Ursachi i-a oferit detalii despre o campanie mediatică pe care o pregătește. Printre altele, Ursachi s-a lăudat celor doi că, prin intermediul știrilor „fabricate” de Jurnal TV, influențează decizia judecătorilor.

Anterior, și primarul-fugar de Bălți, Renato Usatîi, a căzut în plasa avocatei Ursachi. Într-o discuție secretă prin Skype, înregistrată pe ascuns de Ursachi, controversatul primar a recunoscut că achită lunar mii de euro pentru susținerea presei  „independente”.

Menționăm că, anterior, presa a scris că avocata Ana Ursachi obișnuia să acumuleze înregistrări compromițătoare cu majoritatea persoanelor cu care aceasta a avut legătură. Astfel, într-o înregistrare video se poate observa cum Ursachi își plasează camera de luat vederi între sâni înainte de a se întâlni cu „țintele” sale.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.