„Umbra lui Andrei Năstase se numește Maia Sandu și se ține scai de liderul perdant al falitei Platforme DA, care pe de asupra va rămâne în istorie ca un bizar tovarăș de drum al lui Renato Usatîi și Igor Dodon”, a menționat Petru Bogatu în emisiunea sa „Cronica lui Bogatu” de la Prime.

Maia Sandu_Andrei Nastase

Maia Sandu și Andrei Năstase. Colaj: argumentul.info

Potrivit comentatorului politic, Maia Sandu a căzut în mintea copiilor, deși anterior acesta credea că președinta PAS se va maturiza politic.

„Am sperat că după alegeri președinta PAS va înțelege că i-a ținut companie până acum unei făcături care a avut sarcina de a crea o legitimitate politică mafiei și crimei organizate. Degeaba. Acum câteva zile Maia și Andrei au fost văzuți împreună pe scările Parlamentului European, unde înainte de a intra în clădire, «și-au tras» un selfie. Sandu a mers la Bruxelles pentru a-i face un permis de intrare lui Năstase care în mod normal este un intrus în Parlamentul European. Oricum ar fi, pe dreapta scenei politice, după cum ar fi spus poetul, «singuratic iarna urlă vântul în pustiu». E vremea rea aici, politicește vorbind. E nevoie de noi repere, de alți lideri, luminați, neîntinați și onești”, a comentat Petru Bogatu.

Reclame