Dodon, „președintele tuturor”, nu se lasă de PSRM. „Anume aşa va fi şi la alegerile parlamentare anticipate”

PSRM a organizat în acest weekend Ziua Naţională de Informare a cetățenilor. Cu acest prilej, „președintele tuturor”, Igor Dodon, i-a lăudat pe socialiști ca un lider de partid în toată legea.

Igor Dodon

Igor Dodon. Foto: Miroslav Rotari / sputnik.md

Iată ce a scris „președintele tuturor” pe Facebook:

Bravo! 
În acest week-end, Partidul Socialiştilor a organizat Ziua Naţională de Informare a cetățenilor.

Activiştii partidului deja au organizat mii de întîlniri în toate localităţile ţării noastre. Ei au comunicat cu oamenii în srăzi, în curţile blocurilor, în pieţe, au răspuns la cele mai actuale întrebări care îi frămîntă pe oameni.

Răspunsurile la mai multe din aceste întrebări le găsiţi în ultima ediţie a ziarului „Socialiștii”, ale cărui sute de mii de exemplare sunt distribuite în aceste zile de odihnă.

Numiţi cel puțin o forţă politică din Moldova, care se află alături de oamenii de rînd zilnic, şi nu o dată la patru ani. Un partid care a stabilit o relaţie directă între cetăţeni şi reprezentanţii acestora în Parlament, Consiliul Municipal al capitalei, în cadrul autorităţilor locale.

Socialiştii cunosc nu din auzite grijile cotidiene ale cetăţenilor Moldovei, ştiu ce gîndesc şi la ce aspiră aceştia. Ei mereu stau de veghe intereselor poporului şi imediat reacţionează la nevoile oamenilor.

Poporul Moldovei înţelege și apreciază acest lucru şi este gata să voteze pentru Socialişti. Confirmare în acest sens sînt rezultatele alegerilor parlamentare şi prezidenţiale. Sînt convins că anume aşa va fi şi la alegerile parlamentare anticipate.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

1 răspuns

  1. Vrabia malai viseaza…. Dodon crede ca daca pozezi alaturi de Putun, te scalzi iarna in copca și fac saptamanal conferinte de presa (bla-bla-bla) gata, oamenii nu mai vor nici mancare, nici salarii, nici pensii, nu-i mai deranjaza preturile, tarifele… Cu cat trece timpul cu atat mai multa lume isi da seama ca Dodon e un demagog. Si socialistii lui, la fel. La Moscova le promote rusilor ca va palti datoriile Transnistriei la gaze din contul populatiei din dreapta Nistrului, iar la Chisinau, dupa ce este dat cu nasul in prostiile lui, da cu pietre in presa ca nu l-a inteles corect. …..bol!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s