Opoziţia din R. Moldova a devenit inactivă după alegerile prezidenţiale, iar acum nu are un scop bine determinat. Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.

maia-sandu_andrei-nastase

Maia Sandu și Andrei Năstase. Foto: fb.com/AndreiNastase.DA

Fosta deputată Stella Jantuan consideră că opoziţia a nimerit într-o capcană după ce Igor Dodon a câștigat cursa pentru prezidenţiale.

„Această opoziţie nici nu se vede, nici nu se aude. Nu am văzut la niciun partid din aşa-zisa opoziţie un program concret, cum să depăşim situaţia creată, toţi repetă una şi aceiaşi, despre cât de greu le este oamenilor să supravieţuiască, cât de rea este guvernarea. Dar nimeni nu propune ceva concret. Mai ales după alegerile prezidenţiale. Prin comportamentul său această opoziţie l-a pus cu propriile mâini pe Igor Dodon în fotoliul prezidenţial”, a spus fosta parlamentară, citată de IPN.

nastase-topa

Foto: today.md

Jurnalistul Vladimir Soloviov consideră că opoziţia moldovenească a nimerit într-o capcană. „Opoziţia a nimerit într-o situaţie dificilă după alegerile prezidenţiale. Nu este clar care este acum scopul acestei opoziţii”, a menționat jurnalistul.

Directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Securitate, Valeriu Ostalep, consideră că doar puţini dintre locuitorii capitalei mai sunt interesaţi de politică. Cât priveşte locuitorii din afara Chişinăului, aceștia preferă să plece din ţară şi nu-i mai interesează ce se petrece în politica moldovenească.

Anunțuri