OPINII. Opoziţia din R. Moldova a devenit inactivă

Opoziţia din R. Moldova a devenit inactivă după alegerile prezidenţiale, iar acum nu are un scop bine determinat. Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.

maia-sandu_andrei-nastase

Maia Sandu și Andrei Năstase. Foto: fb.com/AndreiNastase.DA

Fosta deputată Stella Jantuan consideră că opoziţia a nimerit într-o capcană după ce Igor Dodon a câștigat cursa pentru prezidenţiale.

„Această opoziţie nici nu se vede, nici nu se aude. Nu am văzut la niciun partid din aşa-zisa opoziţie un program concret, cum să depăşim situaţia creată, toţi repetă una şi aceiaşi, despre cât de greu le este oamenilor să supravieţuiască, cât de rea este guvernarea. Dar nimeni nu propune ceva concret. Mai ales după alegerile prezidenţiale. Prin comportamentul său această opoziţie l-a pus cu propriile mâini pe Igor Dodon în fotoliul prezidenţial”, a spus fosta parlamentară, citată de IPN.

nastase-topa

Foto: today.md

Jurnalistul Vladimir Soloviov consideră că opoziţia moldovenească a nimerit într-o capcană. „Opoziţia a nimerit într-o situaţie dificilă după alegerile prezidenţiale. Nu este clar care este acum scopul acestei opoziţii”, a menționat jurnalistul.

Directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Securitate, Valeriu Ostalep, consideră că doar puţini dintre locuitorii capitalei mai sunt interesaţi de politică. Cât priveşte locuitorii din afara Chişinăului, aceștia preferă să plece din ţară şi nu-i mai interesează ce se petrece în politica moldovenească.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

4 răspunsuri

 1. Eii si tare activa a fost pina acum. Maia si Nastase se afirmau doar atunci cind orgaizau proteste si forumuri civice alaturi de Dodon, in rest, nimic. L-au facut presedinte, acum vor incerca sa se afirme prin lupta impotriva lui.

  Apreciază

 2. Opoziția nu are sens, cînd lucrurile merg bine în țară. Cînd avem dezvoltare, stabilitate, și reforme, dure și necesare.
  Cîștigul lui Dodon nu schimbă nimic, populismul lui nu va schimba nimic.

  Apreciază

 3. R.Moldova nici nu are opozitie.
  Chiar si daca in tara exista o opozitie, ea nu este pentru oameni, nu promoveaza nici un fel interesul oamenilor de rind, dar cel al lui Victor Topa, care este condamnat in Moldova pentru crime economice si financiare.

  Apreciază

 4. Asta e opozitie? Maia si cu Nastase sunt doar niste proiecte politice ale unor delincventi ca Topa si ca Filat, dar nu o opozitie reala!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.