Fanii lui Lenin din Briceni, gata să-i închine lui Dodon puterea totală

Președintele Igor Dodon a dat ochii cu monumentul lui Vladimir Ilici Lenin. S-a întâmplat vineri, la Briceni, primul raion pe care Dodon l-a vizitat în calitate de șef de stat.

dodon_lenin_briceni_gnatiuc

Foto: fb.com/dodon.igor

Șeful statului s-a lăudat pe Facebook că la întrevederea de la casa de cultură din orașul Briceni au venit să se întâlnească cu el circa 800 de oameni. Acest lucru, susține Dodon, „demonstrează că oamenii așteaptă așa întrevederi și doresc să discute cu conducerea țării”.

Majoritatea celor care au venit să-l aplaude pe Dodon s-au arătat dispuși să susțină un referendum de lărgire a competențelor șefului statului, pledând pentru alegeri parlamentare anticipate.

La Briceni, Dodon a avut mai multe întrevederi cu diferite colective, oameni simpli și conducerea raionului, împreună discutând despre „diverse probleme”. „În scurt timp voi veni și cu unele soluții pentru fiecare dintre subiectele abordate. Prioritare vor fi cele din sectoarele social și educațional”, a scris Dodon.

Menționăm că, în delegația de la Briceni a lui Dodon a fost văzută și președinta PSRM, Zinaida Greceannîi. Președintele Dodon promite că va face din astfel de întâlniri o tradiție.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.