OPINII. Dodon nu este un președinte al tuturor. Moldova are nevoie de linişte

Igor Dodon a demonstrat la Bruxelles încă o dată că nu este un preşedinte al tuturor, după cum a promis în perioada electorală şi la începutul exercitării mandatului. Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la Moldova 1.

Igor Dodon

Igor Dodon. Foto: adevarul.ro

Analistul Viorel Chivriga consideră că prin vizita sa la Bruxelles Igor Dodon a făcut o defavoare R. Moldova. „Semnalele venite de la Bruxelles sunt destul de negative. Moldova nu mai poate fi numită o ţară de succes.. La Bruxelles Dodon a mai dat un semnal că nu este un preşedinte al tuturor. R. Moldova nu are acum nevoie de revoluţionari ca Dodon. Ţara are nevoie de linişte şi de reforme serioase”, a spus Chivriga, citat de IPN.

Analistul politic Nicolae Afanas a declarat în cadrul emisiunii că Dodon a avut un comportament asemănător mai mult unui lider de partid, decât unui preşedinte de ţară. „Igor Dodon a prezentat la Bruxelles interesele electoratului său, care reprezintă 42 la sută. Restul 42 la sută din electoratul moldovenesc este proeuropean. Ceilalţi sunt indecişi”, a spus analistul.

Analistul Ion Tăbârţă consideră că Igor Dodon a avut parte la Bruxelles de o primire diplomatică şi nimic mai mult. „Igor Dodon a demonstrat că nu este un preşedinte al tuturor cetăţenilor. La Bruxelles el a avut un comportament de purtător de cuvânt al Federaţiei Ruse, dar nu de preşedinte al R. Moldova”, a declarat Tăbârță, potrivit sursei citate.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.