Opinie scandaloasă! „Feuda” lui Chirtoacă și Urechean

Serafim Urechean şi Dorin Chirtoacă au transformat Primăria municipiului Chișinău în propria lor feudă, mai cu seamă Chirtoacă, scrie Mihai Conțiu în „Moldova Suverană”.

dorin-chirtoaca_serafim-urechean

Dorin Chirtoacă și Serafim Urechean. Foto: omg.md

Conțiu menționează că Urechean, care spune că a fost „cel mai bun primar din lume”, a făcut câte ceva. „Paradoxul constă în faptul că nu au construit absolut nimic memorabil, deşi în timpul mandatelor deţinute s-au construit mii şi mii de edificii care au transformat Chişinăul într-un monstru arhitectonic. Un talcioc edilitar de toată ruşinea!”, scrie Conțiu, referindu-se la fostul și la actualul primar de Chișinău.

„De ce, Chirtoacă, nu-ţi este ruşine să stai în fotoliul ocupat cândva de Carol Schmidt? Compari cumva gheretele stradale şi mansardele periculoase aprobate de tine din interes personal cu sediul Primăriei fondat de Carol Schmidt? De ce, Chiroacă, nu construieşti străzi, ci doar le repari pe cele pavoazate de Schmidt acum o sută de ani? Schmidt a trasat primele linii de tramvai în urmă cu peste o sută de ani, iar Chirtoacă, de 10 ani, trasează rute de maxi-taxi pentru Topală. Halal de aşa evoluţie!”, se arată revoltat Mihai Conțiu.

Gazetarul de la „Moldova Suverană” constată cu „tristeţe” că primarul de 10 ani al Chişinăului, Dorin Chirtoacă, este „un edil avorton, unul primitiv şi absolut incapabil, unul care a preluat «moştenire edilitară» de la Urechean, nu şi de la iluştrii lui înaintaşi, care au făcut cinste Chişinăului, l-au modernizat, iar Chirtoacă l-a transformat într-o groapă de gunoi!”.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.