Vama a vărsat la buget peste 335 de milioane de lei, într-o săptămână

Veniturile încasate la bugetul de stat de Serviciul Vamal au constituit, în perioada 6-12 februarie, 335,7 de milioane de lei, fiind perfectate în  total 7.055 de declarații vamale.

vama-costesti

Foto: customs.gov.md

La capitolul combaterea fraudelor vamale, în perioada de referință, au fost relevate 49 de tentative de încălcare a legislației vamale, care sunt cercetate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și întreprinderii măsurilor legale ce se impun. Totodată, în perioada vizată, au fost înregistrate 29 de cazuri contravenţionale şi aplicate amenzi în sumă de 103.189 de lei.

În perioada de referință, fluxul unităților de transport a constituit 64.683 de traversări. Cele mai mari valori de trafic au fost semnalate la frontiera moldo-română, iar cele mai tranzitate posturi vamale rămân a fi Leușeni și Sculeni, cu 12.209 și respectiv 11.179 de traversări.

Totodată, pe parcursul săptămânii trecute, au fost eliberate 6.830 de viniete și alocate în bugetul de stat circa 1,5 milioane de lei.Categorii:Actualitate, Economie

Etichete:, ,

2 răspunsuri

  1. Si unde merg banii? De ce nu cresc pensiile sau salariile la profesori? Voi crede in transparenta finantelor publice cind voi vedea ca bugetarii traiesc mai bine.

    Apreciază

  2. Intr-o saptamina Vama a adus la buget 335 milioane de lei, pe cind in 2012, vama aducea intr-o saptamina practic de 4 ori mai putin. Caatare nu sunt convins de 2012, pentru ca atunci era Filat la putere. Deci, sau vama nu lucra eficient sub conducerea lui, sau 3 patrimi din venit se ducea pentru finantarea PLDM-ului

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s