Cibotaru, succesorul lui Filat: „Eu cred în PLDM”

Viorel Cibotaru, succesorul condamnatului Vlad Filat la funcția de președinte al PLDM, a recunoscut într-un interviu pentru portalul Tribuna că nu a fost o decizie ușoară atunci când a decis să vină la cârma PLDM. „Eu cred în PLDM”, a declarat Cibotaru.

Viorel Cibotaru

Viorel Cibotaru. Foto: pldm.md

În context, Cibotaru a dat de înțeles că principiile democratice clare, bazate pe pluralism intern, meritocraţie şi integritate nu au reuşit să devină o normă în procesul decizional în sânul PLDM, erodând formațiunea politică condusă anterior de către Filat.

„Cred că aventurierii politici şi acei, care conjunctural au ajuns în partid, ghidaţi de interese personale de căpătuire ori de obţinere a dividendelor de orice fel, au dat bir cu fugiţii, odată cu trecerea PLDM în opoziţie faţă de actuala guvernare”, a declarat liderul PLDM, arătându-se „convins de reușită”.

Viorel Cibotaru mai crede că PLDM este, în prezent, „o uniune de oameni liberi şi devotaţi cauzei construirii unui stat european civilizat, patrioţi ai ţării lor”, al cărui scop, în anul 2017, este „recăpătarea încrederii alegătorilor”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. Fix așa ne-a declarat de sute de ori și Filat, în final am ajuns cu lipsa unui miliard în buget, bănci distruse, lipsă de încredere din partea oamenilor și alte mii de probleme.

    Apreciază

  2. Eu tot cred ca PLDM a furat miliardul!

    Apreciază

  3. Dar oamenii nu mai cred, vedeti sondajele! PLDM nici 1% nu mai ia. Si Ciubotaru imi raspunde poate la o intrebare, de ce si-a majorat salariul pina la 20.000 lei? De ce profesorii, medicii trebuie sa-i achite mofturile lui Ciubotaru?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s