Igor Boțan despre „extra-agenda” liderului PDM

Vorbind despre priorităţile guvernării şi priorităţile Preşedinţiei, care, în linii mari, diverg și nu coincid cu aşteptările societății, expertul Igor Boţan s-a referit și la o „extra-agendă” anunţată de liderul PDM, Vlad Plahotniuc: modernizarea clasei politice.

Igor Botan

Igor Boțan. Foto: Valentina Ursu / europalibera.org

Igor Boțan afirmă că este posibil ca toate liniile de comportament ale segmentelor politice să se modeleze ulterior după prioritatea impusă de liderul PDM. Potrivit expertului, există o majoritate parlamentară care îşi impune agenda. Totodată, Boțan se întreabă în ce bază este consolidată această majoritate.

Igor Boțan, expert permanent al proiectului „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”, și-a expus opiniile în cadrul dezbaterilor publice cu tema „Condiții și trăsături specifice ale sesiuni de primăvară-vară a Parlamentului”, organizate de Agenția de presă IPN și Radio Moldova, cu susținerea Fundației germane Hanns Seidel.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

3 răspunsuri

  1. Nu ca este mare treaba, da care expert ? In tara asta mai rar cu expertii si mai mult cu baetasii care scriu povestioare de 300 lei.

    Apreciază

  2. Botan poate povesti despr eextra agendele lui Nastase, sau a lui Topa, pentru cei care lustruieste papuci, dar de Plahotniuc cred ca nmai acel stie ce vrea si cum vrea, nu un al de psudo analitic tirfa care lige curu pentru acel ce plateste mai mult.

    Apreciază

  3. Igor, după ce te-ai prostituat alături de Năstase și gașca lui Țopa pentru mine nu mai ai nici o valoare, ne-ai dus bre de nas și tu ca și acești mirlani, au decăzut mult, nu te mai da cu părerea că nu te ascultă nimeni

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.