Perspectiva lui Dodon ar putea răscula sute de mii de oameni

R. Moldova s-ar alege cu noi spasme sociale și politice dacă ar accepta negocieri trilaterale Chișinău-Bruxelles-Moscova în problema comerțului produselor moldovenești, precum au propus Igor Dodon și Kremlinul, consideră comentatorul politic Vlad Țurcanu.

igor-dodon

Igor Dodon. Foto: vox.publika.md

Igor Dodon dorește ca noi să trecem cu totul sub umbrela Rusiei, a declarat Vlad Țurcanu în emisiunea „Ora de vârf” de la Radio Chișinău, precizând însă că în R. Moldova sunt destui oameni care să se opună unei asemenea decizi radicale.

„Cu ce s-ar alege R. Moldova dacă s-ar întâmpla să se ajungă la un asemenea format trilateral de discuții? Din punctul meu de vedere, cu noi spasme sociale și politice în R. Moldova. De fapt, rezultatele ar fi nefaste în toate sectoarele. Ce ne propune Igor Dodon este să trecem cu totul sub umbrela Rusiei, dar asemenea decizii radicale am văzut cu se s-au terminat în Ucraina. Este de presupus că și în Republica Moldova vor fi destui oameni, zeci de mii sau sute de mii, care se vor opune unei asemenea perspective pe care ne-o desenează Igor Dodon”, a declarat Vlad Țurcanu.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.