Declarație: Dodon poluează în mod intenționat spațiul public

Igor Dodon poluează în mod intenționat spațiul public cu declarații și inițiative fără substanță, pentru a deturna atenția de la problemele cu adevărat importante pentru cetățeni, susține fostul consilier prezidențial, Vlad Țurcanu, în cadrul emisiunii „Ora de vârf” de la Radio Chișinău.

igor-dodon

Igor Dodon. Foto: Alex Micsik / agerpres.ro

Vlad Țurcanu s-a referit, în acest context, la anunțul privind amnistierea cetățenilor moldoveni care au încălcat legislația în Federația Rusă.

Vlad Turcanu

Vlad Țurcanu

„El dă falsa impresie că se preocupă de cetățeni, dar scopul său este de a acumula dividende politice. Acest șir de declarații reprezintă mai degrabă niște fumigene decât niște inițiative cu șanse de a se concretiza. Să încercăm să le recapitulăm: declarații anti-NATO, antiromânești și antiamericane, denunțarea Acordului de Asociere, una din puținele noastre realizări în materie de politică externă și comerț, federalizarea RM, asumarea datoriilor făcute de administrația separatiste la gazele naturale, modificarea Constituției în sensul măririi prerogativelor prezidențiale. Nu vi se pare că el poluează în mod intenționat spațiul public cu asemenea declarații și inițiative pentru a ne deturna atenția de la problemele cu adevărat importante pentru cetățenii – corupția, șomajul, sărăcia…”, a declarat Vlad Țurcanu la Radio Chișinău.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.