Moţiunea simplă de cenzură împotriva ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, înaintată de către deputații socialiști, este disperare şi panică în sânul PSRM. Despre asta scrie ministrul Chirinciuc pe Facebook.

zinaida-greceanii_igor-dodon

Foto: psrm.md

Iurie Chirinciuc

Iurie Chirinciuc

„De situația în care a ajuns astăzi Calea Ferată, se face responsabilă guvernarea comunistă, guvernare din care a făcut parte și actualul președinte Igor Dodon (ex-ministrul economiei, viceprim-ministru) și actualul președinte a fracțiunii PSRM, Zinaida Greceanîi (ex prim-ministru). Anume pe timpul acestora Calea Ferată avea venituri care în loc să fie canalizate pentru restructurarea CFM erau furate. Mulțumită acestor personaje comuniste, actualmente socialiste, reforma CFM este în întârziere cu deja 1 deceniu”, a scris Chirinciuc.

Potrivit ministrului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, se urmăresc interese meschine și atunci când se face atac la Agenţia Naţională a Transportatorilor Auto, „instituție care pentru prima dată a început adevărata luptă cu transportul ilicit de mărfuri și persoane”.

Precizăm că PSRM a depus o moţiune simplă asupra activităţii ministrului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc. Data examinării moţiunii în plen va fi stabilită de Biroul permanent al Parlamentului, potrivit vicepreşedintei Parlamentului, Liliana Palihovici.

Anunțuri