Reținerea lui Talmaci: Dodon și Năstase cântă în același cor?

„De ce Dodon și Andrei Năstase se impacientează la unison în legătură cu reținerea «imbatabilului» Leonid Talmaci? De ce atâta grabă? De ce nu reacționează pe rând ca să nu sară în ochi faptul aparent bizar că ambii cântă în același cor?”, se întreabă comentatorul politic Petru Bogatu într-o însemnare pe Facebook.

igor-dodon_andrei-nastase

Igor Dodon și Andrei Năstase. Foto: radiochisinau.md

Precizăm că fostul guvernator al Băncii Naționale a Moldovei (BNM), Leonid Talmaci, a fost plasat în arest pe un termen de 15 zile, fiind învinuit de abuz în serviciu, de implicare într-un grup criminal specializat în escrocherii în proporţii deosebit de mari, dar și de cauzarea de daune materiale prin înşelăciune și abuz de încredere.

Mandatul de arest pe numele primului guvernator al BNM a fost eliberat pe 3 martie și poate fi atacat în instanța de apel.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , ,

3 răspunsuri

 1. Ăștia probabil se tem să nu fie luați și ei de fund într-o zi, pentru că și Dodon, și Năstase, au foarte multe păcate în spatele lor.
  Talmaci este șef la banca lui Platon, evident că apar întrebări față de el.
  Eu nu zic că Talmaci este vinovat de escrocherie, până când nimic nu e clar, dar dacă va fi găsit vinovat, toate realizările sale din sistemul bancar moldovenesc nu trebuie să-l scuze de păcate și pedeapsă.
  Fiecare este egal în fața legii.

  Apreciază

 2. Daca Nastase ii sare in ajutor lui Talmaci, atunci prin asta se subintelege ca este si Talmaci membru a clanului mafiot Topa-Lucinschi. Deci intr-un fel se adevereste ca ar putea fi vinovat de ceea ca a permis lui Platon sa spele miliarde rusesti printara noastra.

  Apreciază

 3. Deja vom vedea cum decurg lucrurile, cine stie poate are vreo implicare splatoria de miliarde a lui Platon. Se observa deodata daca ii rafuiala politica sau nu,pana acum sunt prea putine informatii despre acesta retinere.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s