Fost deputat PPCD despre „gașca” lui Roșca și răpirea lui Cubreacov

Jurnalistul și ex-deputatul PPCD Ștefan Secăreanu este ferm convins că fostul său șef de partid, Iurie Roșca, nu este altceva decât un „lansator de bombe ale kaghebismului putinisto-dughinist”.

Stefan Secareanu
Ștefan Secăreanu. Foto: secareanu.wordpress.com

Secăreanu a menționat acest lucru într-o însemnare pe Facebook, în contextul recentei lansări, la București, a unei noi cărți semnată de Roșca. Este vorba de culegerea de materiale „Ortodoxie și naționalism economic”, ce însumează articole de autor, recenzii și traduceri. În același context, fostul deputat creștin-democrat a publicat și câteva fotografii cu Iurie Roșca în compania unor personaje precum Renato Usatîi, Igor Dodon, Mark Tkaciuk și Alexandr Dughin, menționând că aceasta este „gașca” lui Roșca.

secareanu-rosca-fb
Captură de ecran: fb.com/ssecareanu

Provocat de un internaut în privința unei presupuse finanțări a protestelor de la începutul anilor 2000, fostul creștin-democrat Ștefan Secăreanu a scris că respectivele proteste au fost inițiate de conducerea PPCD, nu de Roșca. Potrivit lui Secăreanu, liderul de atunci al PPCD „a fost cel care a pus la cale acțiuni murdare pentru a compromite protestele”.

„Nu mai finanța KGB-ul protestele! Tu ești kaghebistul care îți ascunzi identitatea aici, pe Facebook! Un provocator din imensa armată propagandistică a lui Putin plătită din banii furați de la BEM prin Shor! Protestele nu au fost inițiate de Roșca, ci de conducerea PPCD-ului. Roșca a fost cel care a pus la cale acțiuni murdare pentru a compromite protestele: introducerea de arme în corturi, a tot felul de provocatori în rândul protestatarilor, răpirea colegului nostru Cubreacov și compromiterea pe toate căile a altor fruntași ai PPCD de la Chișinău și din teritoriu…”, a punctat Secăreanu.

secareanu-rosca_fb
Captură de ecran: fb.com/ssecareanu

Menționăm că, în ultimii ani, a fost publicat un impresionant volum de informații despre „trădătorul” Iurie Roșca, slujbaș FSB al Moscovei la Chișinău, cu numele de cod „Liderul”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.