Angela Gonta

Angela Gonța. Foto: perfecte.md

Mâine se împlinesc două săptămâni de când Angela Gonța, fosta soție a ex-premierului Vlad Filat, nu a mai dat niciun semn de viață în preferata sa rețea de socializare. Fiind prea ocupată, probabil a decis să nu mai facă abuz de Facebook.

„Telefonul nu a obosit? Mă întreabă a mea, văzând că tot stau pe net…”, a scris pe Facebook, acum 13 zile, Angela Gonța.

gonta_fb

Captură de ecran: fb.com/angela.gonta

Să fi ajuns oare Angela Gonța la concluzia că excesul de Facebook e o pierdere de timp, mai ales atunci când ai de educat copii și când trebuie să te și mai arăți pe la universitate, unde te-ai apucat să faci Dreptul?

Iată cum, într-o însemnare mai veche, Angela Gonța și-a descris programul de zi cu zi:

„Oi, Angela, iar 48 de kg, la ce salon de remodelare corporală umbli?

Relatez de la fața locului:

«Dimineața repede hrănesc copilul. Repede, repede ajung la lucru. Repede lucrez și repede, repede fug la lecții. Dacă nu durează până la ora 22, repede, repede fug la sport. Apoi, repede acasă. Hrănesc repede copilul, desenăm, ‘tuda-siuda’ și repede îl pun la somn. Adoarme ‘repede’, cam în două ore (!), după care eu încerc să citesc ce-am învățat la lecții și, în timp ce-mi amintesc că am uitat să mănânc azi, tare, tare repede adorm…».

Nu recomand, dar tare repede se duc kilogramele”.

a-gonta_fb

Captură de ecran: fb.com/angela.gonta

Reclame