Cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, preşedintele Igor Dodon a adresat un mesaj de felicitare pentru mame, bunici, surori şi fiice. Dodon a promis că va veni mereu în sprijinul mamelor cu mulţi copii şi va promova legi care să le favorizeze.

8 Martie

Foto: hoteldiesel.ro

„Vă adresez din toată inima cele mai sincere felicitări cu prilejul sărbătorii de 8 Martie. Vă doresc să aveți parte de căldura celor apropiați și să purtați mereu primăvara în suflet. Nu voi înceta să repet că sunteți, cu adevărat, cea mai frumoasă, cea mai nobilă și cea mai respectată jumătate a societății noastre. Anume vouă vă aparține meritul păstrării integrității noastre ca societate și popor”, a declarat Igor Dodon.

Un mesaj de felicitare a adresat şi premierul Pavel Filip. Potrivit lui, ziua de 8 Martie este un prilej în plus de a onora femeia. „Oricare ar fi numele ce o defineşte – mamă, fiică, soţie, bunică – femeia este cea care ne inspiră, ne încurajează, ne alină şi creează. Ea este gingaşă şi puternică, fragilă şi curajoasă. Vă mulţumesc pentru dăruirea, devotamentul şi bunătatea sufletească de care daţi dovadă. Să aveţi parte de sănătate, noi împliniri, bucurii şi clipe fericite alături de oamenii dragi”, a specificat Pavel Filip.

La rândul său, preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, consideră că femeile merită mai mult decât dragoste, ele merită respectul şi suportul bărbaţilor. Candu a menţionat că, graţie femeilor în Parlament, bărbaţii au obţinut 14 zile de concediu paternal.

Anunțuri