Protest la Chișinău! Pavel Filip cere soluții

Premierul Pavel Filip a vorbit despre protestul angajaților întreprinderii „Calea Ferată din Moldova” (CMF), anunțat pentru sâmbătă, 11 martie.

Pavel Filip

Pavel Filip. Foto: gov.md

În acest sens, în cadrul ședinței de miercuri a Guvernului, Pavel Filip a solicitat Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor responsabilitate maximă în examinarea problemelor acumulate în cadrul întreprinderii și prezentarea, în termen de zece zile, a unui Plan de acțiuni orientat spre depăşirea situației existente. Totodată, șeful Executivului a accentuat necesitatea utilizării instrumentelor financiare internaționale pentru reorganizarea și reformarea CFM, care ar asigura îmbunătățirea calității serviciilor prestate cetățenilor.

„Aștept o abordare foarte serioasă și elaborarea unui Plan de acțiuni pentru a înțelege cum ne mișcăm în continuare. Dincolo de aceasta, comunicați cu cei de la Calea Ferată. Ei trebuie să înțeleagă că avem un plan de reorganizare și în timp aceste probleme vor fi rezolvate”, a conchis Filip.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Usatîi cu mașinațiile lui la Calea Ferată împreună cu Platon vor să prejudicieze statul de încă un miliard! Filip îi va pune la loc stați pe pace. se va rezolva pentru moldova pozitiv pînă la urmă cauza!

    Apreciază

  2. Soluția e doar una în viziunea mea, privatizarea acestei întreprinderi, astfel nu vor mai putea toți raiderii să facă scheme și să aducă prejudicii la buget. Pentru a reforma instituția e nevoie de mulți bani, pe care cu părere de rău statul nu-i are !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.