Vlad Filat despre „o majoritate parlamentară calificată”

„R. Moldova va avea în viitorul foarte apropiat o majoritate parlamentară calificată şi un guvern funcţional investit”, scria pe Facebook, în iulie 2015, Vlad Filat, ex-premier și fost lider al PLDM.

Vlad Filat

Vlad Filat. Foto: unimedia.info

„Termenul limită pentru ca guvernul să înceapă să muncească, având mandat politic, este sfârşit de luna iulie. Trebuie să avem în vedere şi negocierile cu Fondul Monetar Internaţional, care trebuie să demareze imediat după investirea guvernului. Aceste negocieri sunt vitale pentru ţară, la fel cum este vital şi un program cu FMI. Sunt încrezător că vom reuşi!”, mai scria Filat.

După doar câteva luni de la aceste declarații optimiste, „proeuropeanul” Filat avea să fie arestat chiar în sala de ședințe a Parlamentului, fiind învinuit de corupere pasivă și trafic de influență. Ulterior, justiția moldovenească l-a condamnat definitiv pe fostul premier la nouă ani de pușcărie. Între timp, pas cu pas, ideile lui Filat din iulie 2015, afișate public pe Facebook, aveau să fie puse în practică de către alți politicieni.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

5 răspunsuri

 1. Omul care prin intermediul Caravitei a terorizat agricultorii, care a privatizat jumatate de Moldova, care ne-a furat miliardul si care ne-a lasat flaminzi inca mai are cuvint????? Viermii sa-l manince.

  Apreciază

 2. Deci, vrand nevrand – Filat a facut o prezicere care a avut sa se indeplineasca. Balabolii de la Bucuresti si Moscova au de invatat 😀

  Apreciază

 3. Filat a avut dreptate, doar ca fara imlicarea lui in acest guvern si parlament, dar spera pana acum sa-si infiltreze sculele sale in parlament, am in vedere proiectul lui, Maia Sandu!

  Apreciază

 4. Daca tot avea asa capacitati de prezicere trebuia sa isi dea seama ca va fi tras la raspundere pentru frauda bancara.

  Apreciază

 5. Mă doar în cot ce zicea acest hoț în 2015, important că mergem spre UE și că am recăpătat încrederea partenerilor exgterni, am semnat un acord cu FMI….

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.