Dodon vrea să-l joace pe degete pe Candu

Preşedintele Igor Dodon şi-a confirmat interesul pentru preluarea preşedinţiei Comunităţii Statelor Independente (CSI) de către R. Moldova, în următorii ani.

Igor Dodon

Igor Dodon. Foto: moldnova.eu

Despre aceasta Dodon a vorbit în cadrul întrevederii la Moscova cu secretarul executiv al Comunităţii Statelor Independente, Serghei Lebedev, notează trm.md.

Totodată, Dodon a dat asigurări că în cazul în care conducerea Parlamentului R. Moldova va renunţa să participe la Adunarea Interparlamentară a statelor-membre ale CSI, ce va avea loc în perioada 26-28 martie, la Sankt Petersburg, R. Moldova va participa cu o delegaţie amplă la acest eveniment, indiferent de declaraţiile conducerii Parlamentului şi Guvernului.

În acest context, şeful statului a declarat că R. Moldova trebuie să construiască punţi de legătură, ci nu noi cortine de fier.

Precizăm că ieri, preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat că este examinată posibilitatea neparticipării în condițiile unei lipse de reacții de la Moscova şi persistenţa riscurilor de călătorie. Candu a anunţat că decizia va fi luată în zilele următoare.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s