JAFUL SECOLULUI. Raport Kroll 2 ar putea fi prezentat autorităților în luna mai

Raportul Kroll 2 în cazul furtului miliardului ar putea fi prezentat autorităţilor în luna mai. Documentul ar putea să nu fie făcut public, pentru a nu prejudicia recuperarea banilor.

kroll

Foto: me-newswire.net

Despre acesta a vorbit preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, în cadrul unei conferinţe de presă on-line, notează trm.md.

Candu a anunţat că sunt investigaţi mai mulţi demnitari, inclusiv persoane responsabile de la Banca Naţională a Moldovei (BNM).

Potrivit lui Andrian Candu, s-a ajuns la o înţelegere cu FMI, de a începe evaluarea BNM şi a rolului băncii centrale în evenimentele respective.

Al doilea raport Kroll, susține Andrian Candu, va conţine numele persoanelor implicate, dar şi informaţii despre arestarea activelor de peste hotare.Categorii:Actualitate, Economie

Etichete:, ,

4 răspunsuri

 1. In Raportul Kroll2 cred ca se regasesc cam toti amicii lui Filat, cel putin imi amintesc ca am auzit de Lucinschi, Gacicgevici, si alti oameni apropiati PLDM-lui. Acestia au fost beneficiarii banilor furati.

  Apreciază

 2. Pe mine mă bucură ca va fi pornit procesul de recuperare a banilor, poate odată cu începutul acestui proces vor fi rezolvate multe probleme financiare cu care se confruntă acuma RM.

  Apreciază

 3. Hai ami rapid, să vedem care vor fi rezultate și să vedem dacă le va reuși să-l aducă miliardul acasă.

  Apreciază

 4. Cineva sigur ca umbla cu fruntea transpirata, ca pe linga aceea ca o sa-i fie luati banii furati, o sa mai stea linga Filat si Platon dupa gratii.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s