Președintele Igor Dodon, premierul Pavel Filip și speakerul Andrian Candu au adresat cetățenilor R. Moldova mesaje cu prilejul sărbătorilor Pascale.

Pasti_cozonac

Foto: gov.md

Șeful statului, Igor Dodon, le dorește cetățenilor ca „bunătatea, iertarea și speranța pe care le manifestăm în aceste zile să ne însoțească întregul an”. „Să fim mai înțelegători și mai binevoitori unii cu alții, să ne comportăm creștinește și să nu uităm că noi, cu toții, suntem parte a aceluiași popor, a aceleiași comunități. Suntem prea puțini, ca să ne dezbinăm și suntem prea apropiați unii de alții, ca să ne dușmănim. Fie ca Lumina acestor sărbători să ne facă mai senini la chip și la suflet”, se spune în mesajul lui Igor Dodon.

Premierul Pavel Filip susține că Învierea Domnului este cea mai importantă pildă creştină pentru omenire, întrucât ea ne învaţă să fim mai buni, mai mărinimoşi, mai milostivi și ne arată ce înseamnă sacrificiul şi smerenia. „Sfânta Lumină a Învierii să vă călăuzească în tot ceea ce faceţi, să vă aducă bunăstare, linişte şi împăcare sufletească, clipe fericite alături de oamenii dragi”, afirmă premierul Pavel Filip în mesajul său.

La rându său, speakerul Andrian Candu le-a urat cetățenilor ca minunatele sărbători de Paști să le aducă în case liniște, căldură, înțelepciune, bunăvoință și încredere în ziua de mâine.

Anunțuri