O deputată socialistă a murit în timpul unui miting

O deputată socialistă franceză în vârstă de 50 de ani, Corinne Erhel, a decedat vineri seară după ce i s-a făcut rău în timpul unei reuniuni politice în Bretania, pentru susținerea candidatului centrist Emmanuel Macron, informează Agerpres.

Corinne Erhel

Corinne Erhel. Foto: digi24.ro

„Am aflat cu o imensă tristețe despre decesul Corinnei Erhel în urma unei stări de rău suferite în plin miting la Plouisy, în timp ce lua cuvântul în fața a 300 de manifestanți pentru a apăra valorile Republicii”, a anunțat președintele Adunării Parlamentare a Franței, Claude Bartolone, într-un comunicat.

„Deputată din 2007, ea și-a investit din plin energia în mandatul său parlamentar, rămânând în același timp apropiată de oameni”, a declarat la rândul său președintele francez Francois Hollande.

Potrivit mass-media locale, Corinne Erhel, care a luat ultima cuvântul în timpul unui miting pentru susținerea campaniei lui Macron, s-a prăbușit pe scenă în timpul discursului. Ea a fost transportată de urgență la spital, unde a fost pronunțat decesul său.

Parlamentara din Bretania se raliase mișcării En Marche! a fostului ministru al economiei Emmanuel Macron, candidatul centrist în alegerile prezidențiale din Franța. El este dat favorit în sondajele de opinie pentru turul doi, în care se va confrunta cu lidera extremei drepte Marine Le Pen.Categorii:Actualitate, Externe

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.