Cum Năstase vrea să facă „schimbarea în bine a vieții noastre”

„Prin muncă, nu prin politică” – așa vrea să facă „schimbarea în bine a vieții noastre” liderul Partidului DA, Andrei Năstase, parcă întrecându-l până și pe V.I. Lenin la scris teze prețioase.

andrei-nastase

Andrei Năstase. Captură video: TVR Moldova

„Am făcut tradiție din a merge la Oameni în permanenţă, nu doar în campanie electorală. De data asta am ales piaţa agricolă dintr-un oraş vestit, Orhei, nu cum ironizează unii.
Am făcut un legământ cu Oamenii de acolo, sătui de politică şi de minciuna guvernării.

Împreună vom face schimbarea în bine a vieții noastre, Acasă, lângă copiii şi părinții noştri.

Prin muncă, nu prin politică”, a scris aseară Năstase pe Facebook.

Potrivit mai multor sondaje de opinie publicate în ultimul an, popularitatea Partidului DA a scăzut vertiginos. Mai mulți comentatori politici explică cauza respectivei căderi în sondaje prin comportamentul arogant al liderul acestui partid politic, Andrei Năstase, finul de cununie al oligarhului fugar Victor Țopa. De asemenea, imaginea Partidului DA ar mai fi fost pătată și pentru că liderii acestei formațiuni politice au intrat în cârdășie cu un șir de personaje dubioase a căror intenție mai curând este să se folosească de noul partid pentru a ajunge sau a reveni în marea politică de la Chișinău.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

3 răspunsuri

  1. Merge la oameni din faptul ca nasul il pune rakom , daca nu ii face loc in Moldova. Topii mizeaza foarte mult pe Nastase si pe Maia care este rindunica lui Filat.

    Apreciază

  2. Nastase 10 case nu vede nimic mai mult decit banii pe care ii ofera lui nasul Victor Topa. in cot ii este lui de problemele cetatenilor. Daca ar fi vrut inbunatatirea vietii din Moldova, atunci nu ar umbla cu Maia prin UE pentru a stopa finantarea din partea Uniunii Europene.

    Apreciază

  3. Nastase deja se pregateste de campanie electorala, combinator mare, el impreuna cu nasul sau Topa. Nu se vede ca fac scenariul de aniul trecut, cu proteste cu tot.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s