Discreditarea lui Mihai Ghimpu și abuzul Platformei DA

Mihai Ghimpu nu este un tip rafinat, desigur. Nicolae Dabija are dreptate când scrie că liderului PL i se poate reproșa că-i incult și necivilizat, nu însă că ar fi un „iuda”. A dezamăgit, a săvărșit o sumedenie de greșeli despre care subsemnatul am scris în repetate rânduri. Se comportă adesea ca un flecar necioplit, dar acuzația că ar fi o coadă de topor nu se justifică, menționează comentatorul politic Petru Bogatu într-o însemnare pe Facebook.

Mihai Ghimpu

Mihai Ghimpu. Foto: tass.ru

Liderii Platformei DA, care au indus ideea cum că M. Ghimpu ar fi un trădător, au comis un abuz de încredere, lansând premeditat în mulțime un mesaj fals și denigrator. De altfel, aceasta nu este singura manevră psihologică subversivă a celora care i-au gonit pe unioniști din PMAN pentru a da mâna cu Dodon și R. Usatîi, scrie comentatorul politic.

Pe de altă parte, campaniile de discreditre a unor fruntași ai mișcării unioniste, vechi sau noi, nu sunt niște acțiuni impulsive, îndărătul lor întrezărindu-se binecunoscutele stratageme kaghebiste. Dar asta deja e o altă poveste, mai scrie Petru Bogatu.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Hai lasati-l in pace pe Nastase, ca n-are rost sa mai discuti despre un asa zis ,,lider politic” care nu poate aduna 50 de oameni la protest, si asta inca impreuna cu Usatii

    Apreciază

  2. Problema lui ghimpu e ca nu are un plan bine-definit. El e imprevizivil ca si horoscopul, de asta nici nu mai inspira incredere.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.