Vama a adus la buget aproape 410 mln lei într-o săptămână

Veniturile încasate la bugetul de stat de către Serviciul Vamal au constituit, în perioada 15-21 mai, 409,8 mln lei, fiind perfectate în total 9.234 de declarații vamale.

mdl

Foto: Dan Guțu / ipn.md

La capitolul combaterea fraudelor vamale, în perioada de referință, au fost relevate 47 de tentative de încălcare a legislației vamale, care sunt cercetate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și întreprinderii măsurilor legale ce se impun.

Totodată, în perioada vizată, au fost înregistrate 36 de cazuri contravenţionale şi aplicate amenzi în sumă de 77.791 lei.

În perioada de referință, fluxul unităților de transport a constituit 79.428 traversări. Cele mai mari valori de trafic au fost semnalate la frontiera moldo-română, iar cele mai tranzitate posturi vamale rămân a fi Leușeni și Sculeni, cu 15.573 și respectiv 12.947 de traversări.Categorii:Actualitate, Economie

Etichete:,

2 răspunsuri

  1. Mare parte din banii astia se duceau in buzunarele lui Filat pe timpuri! Pe cind i se deschide si un dosar si pe tema asta?

    Apreciază

  2. Acum de fapt se vede cu cît ne-a furat în realitate Filat, vă imaginați dacă reforma la această instituție era făcută încă în 2009, cu cît am fi putut majora pensiile și salariile cetățenilor, construi drumuri, scoli, grădinițe, etc ?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s