Liderul PL, Mihai Ghimpu, a publicat aseară o fotografie cu două corturi, amplasate la marginea unei străzi din Chișinău. Un cort roșu, al socialiștilor, care promovează o campanie anti-Chirtoacă, și altul albastru, al liberalilor, care promovează o campanie anti-Dodon.

Din imaginea publicată de unchiul Mihai se vede că, în timp ce la cortul socialiștilor bate vântul, la cortul liberalilor, situat în imediata apropiere, s-au adunat câțiva oameni dornici să semneze pentru demiterea președintelui Igor Dodon.

„Socialiștii fumează invidioși în colț…(dreapta). Rând la semnat pentru demiterea lui Dodon! (Stânga)”, și-a comentat Ghimpu fotgrafia.

Precizăm că liberalul Ghimpu și-l ridica în slăvi pe nepotul său cu puțin timp înainte ca acesta din urmă să fie reţinut de către procurorii anticorupţie şi Centrului Național Anticorupție (CNA) în dosarul parcărilor cu plată.

Amintim că, aseară târziu, Chirtoacă a fost plasat în izolatorul CNA pentru 72 de ore, fiind bănuit de trafic de influenţă. Potrivit CNA, edilul i-ar fi dat indicaţii viceprimarului capitalei, care era preşedinte al Comisiei de selectare a companiilor ce urmau să implementeze proiectul parcărilor în municipiul Chişinău, să semneze contractul cu o firmă, fără avizul Consiliului municipal.

Pentru acţiunile sale, primarul Chirtoacă riscă până la 7 ani de pușcărie.

Reclame