Președintele PDM, aplaudat? Ivan Diacov: „Depinde de domnul Plahotniuc”

Președintele PDM, Vlad Plahotniuc, controlează situația economică și politică din țară prin intermediul pârghiilor și al oamenilor din partidul său. De această părere este ex-procurorul municipiului Chișinău, Ivan Diacov, fratele președintelui de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

Ivan Diacov

Ivan Diacov. Foto: ipn.md

„Dacă el (Vlad Plahotniuc – n.r.) va izbuti să argumenteze cu fapte reale că dorește binele acestei țări, va fi aplaudat. Sunt convins că dacă ar ieși la o plimbare pe bulevardul Ștefan cel Mare, fiecare a doua persoană o să vrea să-i strângă mâna și o să considere drept cinste să se salute cu el”, a declarat Diacov într-un interviu pentru „Timpul”.

Întrebat despre cum a ajuns Vlad Plahotniuc lider de partid și cel mai influent om din R. Moldova, Ivan Diacov a declarat că pe actualul lider al PDM „l-a crescut Voronin” și „l-au ales oamenii”. „Nu exclud că tot așa oamenii o să-l aleagă pe Plahotniuc și președinte sau prim-ministru. După cum merg lucrurile, este real. Depinde de domnul Plahotniuc”, consideră Ivan Diacov, care a mai declarat că nu ar vota pentru Vlad Plahotniuc.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. Lumea in Moldova deja a depasit ideea cu increderea oarba in politicieni, dupa ceea ce a facut Filat e si clar. Lumea acum va crede in fapte, ci nu in vorbe.

    Apreciază

  2. Chiar daca Plahotniuc va contribui cu fapte concrete la dezvoltarea acestei tari, multi oameni nu o sa il aplaude din invidie sau pentru ca le-a fost spalat creierul.

    Apreciază

  3. Daca Plahotniuc controleaza situatia economica din tara, inseamna ca datorita lui va fi cresterea economica cu 5% pentru 2017 prognozata de Banca Mondiala si de FMI. Da?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.