Victoria CNA. Pirkka Tapiola: Foarte buni!

Turneul de fotbal „Uniunea Europeană și Parteneriatul Estic 2017”, desfășurat în contextul Orășelului  European, a fost câştigat de echipa Centrului Național Anticorupție (CNA).

CNA_fotbal (1)

Pirkka Tapiola înmânând marele premiu. Foto: cna.md

Lupta s-a dat între 13 echipe, formate din angajaţi ai autorităţilor publice centrale şi ai ambasadelor străine, acreditate la Chișinău, iar ofiţerii CNA au învins în cinci meciuri din cele șase disputate.

Prezent la eveniment, șefului Delegației UE în Moldova, Pirkka Tapiola, a lăudat performanţele anticorupţie ale CNA, îndemnându-i pe ofiţeri să continuie în acelaşi tempou. Excelența Sa a menţionat că ofițerii CNA s-au făcut remarcați nu doar prin rețineri în cazuri de corupție, dar s-au dovedit a fi și foarte buni jucători de fotbal.

Locul doi a revenit echipei Ambasadei Turciei, iar medalia de bronz  a mers la Ministerul Afacerilor Interne. Ceremonia de premiere a câştigătorilor a avut loc duminică în cadrul unui eveniment, la care au participat toate echipele, iar premiul, pe care l-au împărţit toţi cei prezenţi, a fost un tort mare decorat cu o minge de fotbal.

CNA_fotbal (2)

Foto: cna.md

Devenit tradițional deja, Orășelul European, organizat de Delegația Uniunii Europene în R. Moldova,  oferă prin activitățile sale  o imagine de ansamblu a diversității culturale și a uniunii de valori, totodată promovând asistența europeană pentru dezvoltare acordată țării noastre.

Anul acesta, CNA a participat în cadrul evenimentului și cu o acțiune de sensibilizare. Ofițerii anticorupție au împărțit broșuri, flăgulețe și alte materiale informative despre activitatea Centrului, competențele acestuia în prevenirea și combaterea corupției, modalitățile de denunțare a actelor de corupție, îndemnând astfel cetățenii să telefoneze la Linia națională anticorupție: 0 800 55555.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

4 răspunsuri

 1. Is bunii ei si la retineri nu doar la footbal.

  Apreciază

 2. Sa fie si la lucru asa de buni, si sa mai vedem arestari de genul Filat si Platon.

  Apreciază

 3. CNA-ul in acest an a fost bun nu doar in competitii sportive, dar si la princ tot felul de corupti, demult era necesar de mai curatit institutiile statului de asa mirlani corupti.

  Apreciază

 4. Baietii au dat dovada ca ei sunt buni nu doar la retineri dar si la Fotbal…mai ales ca au retinut unile dintr cele mai corupte persoane ale Republicii Moldova.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.