Tatăl expresiei „Moldova, stat capturat”: Consiliul Europei va continua să sprijine R. Moldova

R. Moldova va continua să fie sprijinită de Consiliul Europei în consolidarea statului de drept și libertății mass-media, pentru ca cetățenii să aibă parte de o justiție independentă și echilibrată, de instituții de stat care să funcționeze democratic și să combată eficient corupția. 

Andrian Candu_Thorbjorn Jagland

Andrian Candu și Thorbjorn Jagland. Foto: parlament.md

Asigurări în acest sens a dat marți, 30 mai, Secretarul General al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, aflat într-o vizită oficială la Chișinău, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai fracțiunilor parlamentare.

Părțile au discutat proiectele incluse în Planul de acțiuni al Consiliului Europei pentru R. Moldova în perioada 2017-2020.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a mulțumit Consiliului Europei pentru expertiza oferită R. Moldova. Totodată, Candu a solicitat sprijinul Secretarului General al Consiliului Europei pentru organizarea Zilelor R. Moldova în toamnă, la Strasbourg.

La discuții au fost invitați reprezentanții tuturor fracțiunilor parlamentare, precum și deputații care fac parte din delegația Parlamentului la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

3 răspunsuri

  1. Se pare ca europenii inteleg cit de mult s-au gresit in privinta Republicii Moldova doar atunci cind vin si viziteaza aceasta tara. Astfel se conving ca au fost mintiti rau de alde Maia si Nastase.

    Apreciază

  2. Si normal ca Europenii vor continua sa sprijine Moldova ,vazind ca aeste la Guvernare un Guvern pro european si care implementeaza diferite reforme care sa aduca regula in tara si sa faca ca oamenii sa traiasca intr-o tara prostepa.

    Apreciază

  3. Nustiu cit va dura acest sprijin, dar stiu precis ca demult avea sa murim de foame daca nu se investea aceasta guvernare atunci noapte si nu colaboram cu UE.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s