„O mână liberală”, în spatele blocajului evacuării gunoiului din Chişinău?

„Nu exclud că în spatele blocajului evacuării gunoiului din Chişinău ar fi «o mână liberală», care, chipurile, trebuie să dea de înţeles chişinăuienilor că asta nu s-ar fi întâmplat dacă Chirtoacă nu ar fi fost reţinut de procurorii în privinţa cercetării penale”, scrie Mihai Conțiu în „Moldova Suverană”.

dorin-chirtoaca

Dorin Chirtoacă. Foto: privesc.eu

„În cazul Chişinăului, însă, gunoiul a fost politizat, evacuarea lui ajungînd să fie şantaj juridic pentru ca primarul, încă, Chirtoacă să fie scos de sub urmărire penală spre a scoate din Chişinău o putoare pe care nu a fost capabil să o evacueze în ultimii 10 ani”, mai scrie Conțiu.

Primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, rămâne în arest la domiciliu. O decizie în acest sens a fost luată marți, 6 iunie, de magistraţii Curţii de Apel, care au respins recursul avocaţilor edilului. Potrivit avocatei primarului general, Chirtoacă este nevinovat, iar acuzaţiile care i se aduc sunt nefondate. Amintim că, în data de 26 mai,  primarul Capitalei a primit 30 de zile de arest la domiciliu. Edilul este bănuit de trafic de influenţă în dosarul parcărilor cu plată. Acesta riscă până la șapte ani de pușcărie.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.