Sturza îl felicită pe Tănase: „Sunteți o artilerie nucleară a moldovenilor în Comisia de la Veneția”

Ion Sturza îl felicită pe fostul președinte al Curții Constituționale, Alexandru Tănase, „cu noua, înaltă și prestigioasă funcție de reprezentant al R. Moldova la Comisia de la Veneția”.

Alexandru Tanase_Ion Sturza

Alexandru Tănase și Ion Sturza. Foto: trm.md

„Sunt convins de cunoștințele profunde ale domniei sale morale, juridice, dar și financiare. Ambițiile sale sănătoase vor fi utilizate cu multă iscusință și demnitate în interesul patriei natale. Aflându-vă astăzi pe baricadele venețiene, domnul Tănase contribuiți substanțial la stabilitatea Republicii Moldova. Sunteți un simbol, o artilerie grea, nucleară aș zice, a moldovenilor în Comisia de la Veneția. Respect! Domnul Plahotniuc știe să convingă”, a scrie cu sarcasm Sturza, supranumit și „profetul Facebook-ului”.

Alexandru Tănase şi-a încheiat mandatul de preşedinte al CCM acum două luni. El a fost numit judecător la Curtea Constituţională în 2011, când a renunţat la funcţia de ministru al Justiţiei.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

4 răspunsuri

 1. Sturza doreste sa spuna ca si Comisia de la Venetia a fost capturata? El e atat de imbecil incat nici nu cunoaste faptul ca Moldova mereu a avut rerpezentantii in aceasta comisie?

  Apreciază

 2. Se pare ca Sturza este invidios de faptul ca unii au functii inalte, iar altii au furat si acum sunt fugari prin Romania, da domnule Sturza?

  Apreciază

 3. Am impresia că Sturza e bolnav de atenție. Naxuia că comenteze fiecare mișcare din Republica Moldova pe cînd personal a părăsit acest stat mulți ani în urmă? sau ardea curu și plîngea Pușcăria după el?

  Apreciază

 4. Sturza e un idiot, o face pe desteptul insa cind a fost la putere nu a facut nimic bun, doar a cedat rusilor Moldova-Gaz si a vindut avioanele Tupolev .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.