Vama a adus la buget peste 400 mln lei într-o săptămână

Veniturile încasate la bugetul de stat de către Serviciul Vamal au constituit, în perioada 12 iunie – 18 iunie, 404,6 mln lei, fiind perfectate per total 9.183 de declarații vamale.

mdl

Foto: Dan Guțu / ipn.md

La capitolul combaterea fraudelor vamale, în perioada de referință, au fost relevate 34 de tentative de încălcare a legislației vamale, care sunt cercetate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și întreprinderii măsurilor legale ce se impun. Totodată, în perioada vizată, au fost înregistrate 42 de cazuri contravenţionale şi aplicate amenzi în sumă de 16.656 lei.

În perioada de referință, fluxul unităților de transport a constituit 90.214 traversări. Cele mai mari valori de trafic au fost semnalate la frontiera moldo-română, iar cele mai tranzitate posturi vamale rămân a fi Leușeni și Sculeni, cu 16.707 și respectiv 13.668 de traversări.Categorii:Economie, Actualitate

Etichete:,

3 răspunsuri

 1. Cineva ține minte cîți bani aducea Filat?? ?eu nu prea țin… dar din cîte știu sumele săptămînal erau cu mult mai mici de 400 milioane!

  Apreciază

 2. Vama poate aducea si mai inainte asa venit, doar ca era sub controlul lui Filat, si acesta nu publica cifre, pentru ca banii se duceau in PLDM-ul sau’

  Apreciază

  • Pai aa trebuiaiu sa vina la putere Democratii ca sa vedem cum economia tarii creste bugetul sattului se mareste dindiferit instituți ca ex vama, este de apreciat nu c a inainte!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s