Dodon a pus țara la cale cu Muhameştin. Agenda relațiilor moldo-ruse pentru săptămâna viitoare

Președintele Igor Dodon s-a întâlnit astăzi cu ambasadorul rus Farit Muhameştin. Cei doi au făcut un schimb de opinii pe marginea unor subiecte din agenda relațiilor moldo-ruse.

Dodon_Muhametsin

Farit Muhameştin și Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

„Am discutat modificarea legislației electorale în Moldova. L-am informat pe Ambasadorul Federației Ruse despre întrevederea pe care am avut-o cu deputaţii din partea Partidului Socialiştilor, care au declarat că sprijină în totalitate iniţiativa mea privind trecerea la sistemul electoral mixt, cu respectarea unor recomandări de ordin juridic ale Comisiei de la Veneția”, scrie Dodon pe Facebook.

În alt context, Dodon mai scrie că a vorbit cu Muhameştin despre vizita în R. Moldova a unei delegații numeroase din Rusia, săptămîna viitoare, cu scopul participării la acțiunile organizate cu prilejul aniversării a XX-a de la crearea PSRM. Potrivit șefului statului, din delegație vor face parte reprezentanți ai tuturor fracţiunilor Dumei de Stat din Federația Rusă. Totodată, pentru prima dată în R. Moldova va sosi o delegaţie a Asociaţiei „Delovaia Rossia”, din care vor face parte mai mulţi oameni de afaceri de succes din Rusia. Dodon menționează că businessmenii vor vizita cele mai mari întreprinderi moldoveneşti şi vor discuta pe marginea investiţiilor în economia moldovenească.

De asemenea, șeful statului susține că a făcut un schimb de opinii cu ambasadorul rus în privința reglementării diferendului transnistrean, în contextul ultimelor evenimente.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

1 răspuns

  1. Dodonu a ramas doar presedintele socialistilor, un lingau ,agramat si vinzator de tara.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.