Vama a adus la buget cca 370 mln lei într-o săptămână

Veniturile încasate la bugetul de stat de către Serviciul Vamal au constituit, în perioada 19-25 iunie, 369,7 mln lei, fiind perfectate per total 9.265 de declarații vamale.

Serviciul Vamal

Foto: noi.md

La capitolul combaterea fraudelor vamale, în perioada de referință, au fost relevate 50 de tentative de încălcare a legislației vamale, care sunt cercetate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și întreprinderii măsurilor legale ce se impun. Totodată, în perioada vizată, au fost înregistrate 54 de cazuri contravenţionale şi aplicate amenzi în sumă de 94.660 lei.

În perioada de referință, fluxul unităților de transport a constituit 91 683 traversări. Cele mai mari valori de trafic au fost semnalate la frontiera moldo-română, iar cele mai tranzitate posturi vamale rămân a fi Leușeni și Sculeni, cu 16.674 și respectiv 13.746 traversări.Categorii:Actualitate, Economie

Etichete:,

3 răspunsuri

  1. Bugetul de stat nu a vazut de cind e ea asa venituri de la Vama. Defapt, cum naiba sa ajunga in buget, daca acesti bani in ultimii 6 ani au trecut prin miinile la toti PLDM-istii

    Apreciază

  2. Vama isi mentine pozitia la colectarea banilor. Vama practic aduce o treime din bugetul anual total al RM.

    Apreciază

  3. Datorită reformelor făcute în această instituție serviciul Vamal aduce miliarde la bugetul de stat lunar! Dar problema este că anii trecuți acestra venituri săptămânale care le aduce Serviciul Vamal erau raportate lunar ? Unde-s banii ? În partidele camuflate ale lui Filat, ca PAS, al Maiei Sandu!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s