Bogatu îi dă peste nas lui Năstase: Este penibil să protestezi împotriva unui sistem electoral

Protestele în democrație sunt justificate atunci când guvernarea trece de „linia roșie”, însă este penibil să protestezi împotriva unui sistem electoral. Declarația a fost făcută de comentatorul politic Petru Bogatu în cadrul emisiunii „Fabrika” de la Publika TV, referindu-se la declarația liderului PPDA, Andrei Năstase, privind eventualele proteste ale populației în ziua votării noului sistem electoral în Parlament, transmite IPN.

Petru Bogatu

Petru Bogatu. Foto: inliniedreapta.net

Potrivit lui, în condițiile existente în R. Moldova este penibil să îndemni lumea la proteste împotriva unui sistem de vot nou ignorând dezbaterile la care ești invitat. „Andrei Năstase și alți politicieni din opoziție refuză de luni bune dialogul cu puterea. Pentru prima oară reprezentanții guvernării insistent invită opoziția la dezbateri publice directe. De obicei, lucrurile stăteau exact pe dos”, a spus Petru Bogatu.

Decanul Facultății de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative din cadrul Universității de Stat din Moldova, Alexandru Solcan, a menționat că nu crede că modificarea sistemului electoral este un motiv pentru proteste. „Orice altă majoritate parlamentară poate face modificarea sistemului și după următoarele alegeri parlamentare poate fi schimbat. Nu este o tragedie și nu este un proces ireversibil”, a spus Alexandru Solcan.

Reclame


Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

8 răspunsuri

 1. altă majoritate parlamentară poate face modificarea sistemului și după următoarele alegeri parlamentare poate fi schimbat. Nu este o tragedie și nu este un proces ireversibil”, a spus Alexandru Solcan – в том то и фишка, domnule Solcan. ACTUALA guvernare (NOCTURNĂ!!!) are nevoie ACUM ŞI AICI de schimbarea sistemului. În alt caz nu mai pupă ea (guvernarea) uşa Parlamentului… Кстати о девочках: Cred că Bogatu, după ce a întors cojocul pe dos şi cozorocul chipiului în spate, a devenit mai BOGATU…

  Apreciază

 2. Năstase pe lîngă faptul că-i penibil, acesta are și un raiting destul de mic, care va aduce 50 de persoane la protest și aceia achitați cu câte 200 de lei!

  Apreciază

 3. are dreptate comentatorul politic, Năstase prin faptul că se opune modificării sistemului electoral demonstrează că este un actor politic slab și echipa sa la fel așa este!

  Apreciază

 4. Nastase deja singur s-a contrazis de citeva ori,la inceput a vrut schimbarea sistemului apoi s-a razgindit apoi iar a vrut si iar s-a razgindit. Astfel insa cetatenii au inteles ca nu pot avea incredere intr-o persoana atit de inconsecventa.

  Apreciază

 5. Da nu vă prefaceți morți în popșoi, bre oameni buni! Stăpânul Vlad Plahotniuc de asta a și început această țopăială tâmpită cu votul nominal, iar când a văzut că nu-i se primește a trecut la țopăiala cu votul mixt pentru a putea să influiețeze (cumpere) votul. Numai cei proști cu totul cau rău intenționați nu înțeleg acest lucru! În România s-a experimentat și s-a dovedit că cel mai apărat de bișnița electorală este votul pe liste de partid, adică așa cu este la noi în prezent!

  Apreciază

 6. Da nu poate un vulpoi bătrân ca Petru Bogatu, care toată viața lui a pupat cururile
  la diferiți stăpâni să nu înțeleagă lucruri așa simple. Altceva, că el de peste un
  an este în serviciul lui Plahotniuc și-și înfulecă lăturile din treuca umplută de
  oligarh!

  Apreciază

 7. Chiar foarte bine că na arătați moaca mășcată a jupănului Petru Bogatu! Se văd buzele mușculoase! Duoă o viață de pupat „fețe” din spate și lins treuci rămân unele cicatrce, pe limbă!

  Apreciază

 8. Chiar acum pe PRAIME se arată moaca pupcuristă a lui Petru Bogatu. Mulțumim tovarășe Plahotniuc, că ne arăți așa cloacă în fiecare seară de sâmbătă înainte de masă. Să dee Domnul să te apuce voma și pe tine de fiecare dată, când ni-l arăți pe mâncătorul ăsta de lături!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.