Legăturile dintre România și R. Moldova sunt mai mult decât speciale, a declarat vineri premierul Mihai Tudose, care efectuează o vizită de o zi la Chișinău.

Tudose-Filip

Mihai Tudose și Pavel Filip. Foto: gov.md

„La Chișinău — Legăturile dintre România și Republica Moldova sunt mai mult decât speciale, sentiment pe care-l are toată delegația. Ne așteptăm la o vizită extrem de bună!”, a scris Mihai Tudose pe pagina sa de Facebook, citat de Agerpres.

În debutul vizitei sale în Republica Moldova, premierul român a avut o întrevedere tete-a-tete cu omologul său moldovean Pavel Filip, urmată de discuții în plenul celor două delegații guvernamentale. La finalul acestora este programată o conferință comună de presă a celor doi premieri.

Din delegația oficială condusă de Mihai Tudose fac parte, printre alții, vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul Dezvoltării Regionale, vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Justiției, Tudorel Toader, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, dar și secretarul de stat în cadrul MAI, Raed Arafat.

La Chișinău sunt prezenți și directorii generali ai Transgaz și Transelectrica, Ion Sterian și Corina Popescu.

Reclame