Sesiunea parlamentară de primăvară-vară s-a încheiat

Sesiunea parlamentară de primăvară-vară s-a încheiat vineri seară, 21 iulie, şi nu pe 31 iulie, aşa cum se anunţase anterior. Şi de această dată deputaţii au renunţat la practica discursurilor la sfârşit de sesiune. Singurul care a avut luare de cuvânt a fost preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, transmite IPN.

Parlamentul Republicii Moldova

Foto: Alexandru Tarlev / gazetadesud.md

Andrian Candu a declarat că sesiunea de primăvară-vară a Parlamentului a pus baza schimbării clasei politice din R.  Moldova. De asemenea, au fost promovate pachete de legi care vin să consolideze eforturile autorităţilor pentru dezvoltarea economiei naţionale.

„Vom continua parcursul european al țării cu aceiași determinare pentru că Moldova merită să devină membră a UE într-o zi. Rămânem fermi pe poziția că locul Moldovei este în familia europeană, iar efortul pe care îl întreprindem zilnic, fiecare din noi, va transforma statul într-o țară în care oamenii vor crede și unde vor vrea să trăiască”, a declarat Andrian Candu.

Pe 20 și 21 iulie, deputații au examinat mai multe proiecte de legi preconizate spre examinare în respectiva sesiune, între care modificarea Codului Electoral, a Codului Muncii, reforma Guvernului etc. Din 4 septembrie, deputații vor reveni la activitatea lor în comisii şi fracțiuni. Prima ședință plenară a Parlamentului din sesiunea de toamnă-iarnă ar urma să aibă loc în luna octombrie.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.