Dodon și „culturalizarea tinerilor” față cu batista și țambalul Platformei DA

Într-un articol de opinie publicat în „Timpul”, Moni Stănilă scrie despre ceea ce face șeful statului, Igor Dodon, pentru „culturalizarea tinerilor”. Potrivit autoare, Dodon, „președintele tractoriștilor și sudorilor”, face, de fapt, „petreceri în colhoz”.

Troica_Dodon_Nastase_Usatii

Igor Dodon, Andrei Năstase și Renato Usatîi. Foto: fb.com/dodon.igor

„Igor Dodon știe și face campanie ieftină, care prinde la mulțime, cu atât se ocupă el. Asta e treaba lui: să convingă lumea și să se închine la Moscova. În rest, care cultură? Cheltuielile calculate cu aproximație de mai mulți jurnaliști din R. Moldova, pentru cheful din centru, depășesc suma de 130.000 de euro. Bani care, de exemplu, ar fi putut merge la salariile profesorilor”, scrie Moni Stănilă.

În același context, autoarea articolului de opinie scrie că, în contrapunct cu circul și concertul lui Dodon, Platforma DA promite să sprijine orice proteste din partea bugetarilor. „Ei vor să arate că înțeleg doleanțele medicilor. Și ale profesorilor. Da, ne merge rău, e nevoie de proteste, deci și de susținere. Dar oare uităm atât de repede? Oare nu vorbim de aceeași platformă care punea «batista pe țambal» în parcursul european alături de Igor Dodon și căruia i-au înmânat microfonul pe scena protestelor din anii precedenți?”, mai scrie Moni Stănilă.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.