Doi miniștri din Guvernul Filip, demiși din funcție

Ministrul Sănătăţii, Ruxanda Glavan, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Victor Zubcu, au fost demişi din funcţie. Un decret în acest sens a fost semnat astăzi de către preşedintele Igor Dodon.

Glavan-Zubcu

Ruxanda Glavan și Victor Zubcu. Colaj: crimemoldova.com

„Am semnat decretele de demitere a doi miniștri: Ruxanda Glavan, ministru al Sănătății și Victor Zubcu, ministru al Tineretului şi Sportului. Cum am menționat de mai multe ori, susțin reducerea aparatului administrativ, a numărului de ministere și pledez pentru eficacitatea acestora – calitativă și nu numerică. Optez pentru numirea în funcția de ministru doar a profesioniștilor”, se arată într-un mesaj postat de Dodon pe Facebook.

Remanierile au loc în legătură cu adoptarea noii structuri a Guvernului, care presupune reducerea numărului de ministere de la 16 la nouă.

Ministerul Sănătății a fost comasat cu Ministerul Muncii și, deocamdată, va fi condus de către ministrul de profil, Stela Grigoraș. Ministerul Tineretului a fost comasat cu Ministerul Culturii, Educației și Cercetării și va fi condus de către Monica Babuc.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

2 răspunsuri

  1. Sper sa le fie oferite alte locuri de munca deoare sunt niste persoane tinere si foarte capabile. Imi pare rau ca anume ei au plecat dar era nevoie odata si odata si de reforma guvernului

    Apreciază

  2. Acesti ministri au facut o treaba buna fiind ministri, sper ca acestia si in continuare vor fi incadrati cumva in niste functii care le-ar permite sa contribuie si mai departe la dezvoltarea acestui stat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.