Lider unionist: În Parlamentele de la Chișinău și București este necesară prezență politică puternică

În Parlamentele de la Chișinău și București este necesară o prezență politică puternică care să fie vocală în abordarea subiectului unirii. Declarația a fost făcută de președintele Organizației „Onoare, Demnitate și Patrie”, Vlad Bilețchi, în cadrul emisiunii „Sfatul Țării” de la postul de televiziune 10TV, transmite IPN.

Vlad Biletchi

Vlad Bilețchi. Foto: fb.com

„Oricum s-ar face unirea – prin orice modalitate tehnică, diplomatică, politică – aceasta implică voința populației și ea se poate realiza dacă forțele politice își asumă acest mesaj”, a spus Vlad Bilețchi. Activistul a menționat că nu vede nicio forță politică care să fie alături de ODIP în Caravana Unirii și care și-ar asuma acoperirea cheltuielilor.

Totodată, președintele ODIP susține că cele mai mari probleme în cadrul Caravanei sunt lipsa oamenilor și a resurselor financiare. „Am vrea să fim mai mulți, am vrea să fie mai multă lume implicată care să urmărească și să transmită celorlalți ideea unirii”, a spus Vlad Bilețchi.

Caravana Unirii este o acțiune prin care tinerii voluntari din Moldova merg în localitățile din țară pentru a informa populația despre beneficiile Unirii R. Moldova cu România. În Caravana Unirii participă în acest an 25 de tineri. Ea se desfășoară de la 1 iulie și va continua până la 13 august curent.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.