Declarație: „Dodon face totul cum îi dictează stăpânul său”

Șeful statului, Igor Dodon, știa din start că decretul său privind organizarea unui referendum național consultative este unul neconstituțional. Despre asta scrie liberalul Gheorghe Brega pe Facebook, făcând trimitere la „surse demne de încredere” de la Președinție.

Igor Dodon
Igor Dodon. Foto: moldnova.eu

Potrivit lui Brega, „bufonul” Dodon „a hotărât să-și facă PR, pentru a declara: «Vedeți, eu am dorit să fac, dar ei nu doresc»”. Totodată, un alt scop al decretului lui Dodon ar fi fost de a destabiliza situația politică și economică din republică.

Reclame

„Imediat după pronunțarea deciziei de către Curtea Constituțională, el amenință cu proteste. Dodon face totul cum îi dictează stăpânul său de la Kremlin și este obligat să o facă pentru că în acești ani s-au pompat sute de mln. de dolari. Probabil că și Putin înțelege acum că și-a pus prea multă speranță în el. Nici Putin nu a știut inițial că rainting-ul lui Dodon a crescut prin minciuni, trădări, porcării și furturi de mln. de dolari (vezi declarațiile lui Voronin și analizează toate privatizările pe care le-a semnat Bufonul)”, a scris Brega.

Liberalul consideră că, din exterior, Dodon este „strâns de ușă”, iar pe interior „funia îl strânge și mai tare de gât”.

Amintim că joi, 27 iulie, Curtea Constituțională a declarat nelegitim decretul privind organizarea unui referendum național consultativ. Decizia a fost luată după ce deputații liberali au depus la Curte o sesizare privind verificarea constituționalității unui decret emis în acest sens de către Dodon.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.