Șalaru: PL astăzi nu mai poate fi relansat, chiar dacă Chirtoacă își demonstrează nevinovăția

Partidul Liberal în prezent nu mai poate fi relansat. Cel puțin, nu în actuala componență cu Mihai Ghimpu. Declarația a fost făcută de președintele executiv al Partidului Unității Naționale, fost membru PL, Anatol Șalaru, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

Anatol Salaru

Anatol Șalaru. Foto: moldova.org

Potrivit lui, PL nu poate fi relansat chiar dacă primarul Chișinăului își demonstrează nevinovăția, mai ales că acesta și înainte să fi fost arestat ar fi vrut să părăsească formațiunea. „Partidul Liberal a fost discreditat nu doar din punct de vedere ideologic, dar și din punct de vedere moral. PL, mulți din lideri, se asociază cu corupția”, spune Anatol Șalaru. În opinia lui, din acest motiv lui Mihai Ghimpu îi va fi greu să demonstreze că este un om cinstit.

Referitor la formațiunea pe care o conduce, Anatol Șalaru susține că aceasta va ajunge în Parlament după alegerile din anul 2018 și dacă Traian Băsescu, președinte de onoare al PUN, va avea cetățenia R. Moldova, acesta va candida la funcția de deputat. „Traian Băsescu va face campanie, vom merge cu el peste tot”, a spus politicianul.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.