Mișcarea Civică Tinerii Moldovei deschide aplicările pentru un amplu program de voluntariat dedicat elevilor și studenților de pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Marea Harta Unionista

Colaj: tinerii.md

Programul oferă tinerilor oportunitatea obținerii unei expriențe profesionale în următoarele domenii: comunicare; promovare; social media; public speaking; management; leadership.

Programul își propune să susțină tineri talentaţi, oferindu-le şansa să se implice activ în acțiuni cu caracter civic. Planul de acțiuni presupune training-ul voluntarilor conform domeniilor de dezvoltare alese, iar apoi implementarea cunoștințelor acumulate prin organizarea mai multor campanii tematice on-line și door-to-door, flash-mob-uri, evenimente publice etc. Activitățile se vor desfășura pe parcursul a 6 luni, între 1 octombrie 2017 și 31 martie 2018.

 

„Ne propunem să atragem o mie de tineri în acest proiect. Îi vom selecta pe cei mai capabili și vom forma din ei un grup de elită, care să fie privit cu admirație de toți ceilalți. Pe lângă abilitățile câștigate ca urmare a implicării, le promitem și multă distracție, iar cei mai buni vor primi premii diverse: de la tricouri la excursii în România. Este cea mai mare oportunitate a tinerilor pentru acest an de studii și ar trebui cu toții să se înscrie în program”, a declarat Vitalie Prisăcaru, vicepreședintele Mișcării Civice Tinerii Moldovei.

Programul de voluntariat este parte componentă a proiectului Marea Hartă Unionistă, ce presupune identificarea tuturor persoanelor care își doresc Unirea Republicii Moldova cu România și plasarea lor pe o hartă interactivă.

Înscrierile se fac AICI.

Reclame