Cu ocazia Zilei Pedagogului, Mișcarea Civică Tinerii Moldovei va trimite gratuit un calendar tuturor profesorilor din Republica Moldova. Cadourile vor fi trimise la solicitarea elevilor sau foștilor elevi ai dascălilor.

Profesori_Tinerii Moldovei

Colaj: tinerii.md

Calendarul de perete va fi pentru anul 2018 și va oferi informații detaliate privind principalele evenimente din istoria românilor. Toți oamenii care vor să-și exprime recunoștința față de profesorii lor actuali sau față de foștii profesori cu ocazia Zilei Pedagogului, o pot face, chiar și de la distanță, prin intermediul organizației Tinerii Moldovei. Pentru a le trimite acest calendar absolut gratuit dascălilor preferați, trebuie completat un simplu formular până la data de 30 septembrie, disponibil AICI.

„Această campanie dă posibilitate elevilor din toate timpurile să-și felicite profesorul iubit, oferindu-i gratuit, prin intermediul nostru, un calendar unionist 2018, împreună cu un mesaj de gratitudine și recunoștință. Așa că nu ezitați să vă înscrieți profesorul preferat cât mai curând pe site-ul www.tinerii.md, deoarece numărul de cadouri este limitat la 10 mii și vom aplica principiul: primul venit, primul servit”, a declarat Vitalie Prisăcaru, vicepreședinte Tinerii Moldovei.

Acțiunea de felicitare a profesorilor este parte componentă a proiectului Marea Hartă Unionistă, ce presupune identificarea tuturor persoanelor care își doresc Unirea R. Moldova cu România și plasarea lor pe o Hartă Interactivă.


Unioniștii vor să pună pe Marea Hartă Unionistă 1000 de voluntari


Reclame