TENSIUNI. Năstase, într-o criză politică acută. Maia Sandu, pe cal alb

Între partidul Maiei Sandu și cel  al lui Andrei Năstase există și au fost întotdeauna tensiuni. Lucrurile s-au înrăutățit după scrutinul prezidențial, deoarece se produce o repoziționare a formațiunilor politice atât pe eșichierul de stânga, cât și pe cel de dreapta înainte de campania electorală pentru scrutinul parlamentar. Opinii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune Publika TV, transmite IPN.

Maia Sandu_Andrei Nastase

Maia Sandu și Andrei Năstase. Colaj: argumentul.info

Analistul Victor Gurău susține că, actualmente, Andrei Năstase este într-o criză profundă din toate punctele de vedere, dar resursele deținute sunt net superioare celor pe care le are Maia Sandu. În opinia analistului, Andrei Năstase conștientizează faptul că fără o „locomotivă” el nu are șanse să ajungă în Parlament.

Analistul Cornel Ciurea consideră că Maia Sandu este poziționată în prezent mult mai bine, ea a reușit să asimileze o bună parte a electoratului PPDA și nu are acum niciun interes să facă fuziune și acțiuni de apropiere pentru că ea nu câștigă nimic din aceasta. Potrivit lui, Năstase este într-o criză politică acută. „Prezența lui politică nu aduce un scor pe măsură în sondaje, ba dimpotrivă, și sigur că el ar vrea să se contopească cu o mișcare care merge mult mai bine”, spune Ciurea.Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.